Contact

Telefoon (024) 322 72 18
E-mail info@pauldeswaaf.nl

Boek 1 

Paul de Swaaf: “Beelden en Tekeningen”

In 2004, ter gelegenheid  van zijn 70ste verjaardag, heeft Paul de Swaaf in eigen beheer een boek uitgegeven met foto`s van zijn werk. Hij heeft daarvoor een selectie gemaakt uit zijn oeuvre. Daarbij liet hij zich niet leiden door chronologie maar door een bepaalde affiniteit met het werk.  Naast deze foto`s zijn er twee korte teksten in het boek opgenomen, die wat informatie en achtergronden geven bij wie Paul de Swaaf was en hoe hij werkte.

Het boek is te bestellen via onderstaand e-mail adres, de prijs bedraagt € 20,-  excl. verzendkosten.

 


Stichting Beheer Beeldend Werk Paul de Swaaf.

Het beeldend werk van Paul de Swaaf is ondergebracht in een stichting: de Stichting Beheer Beeldend Werk Paul de Swaaf. Als weduwe van Paul heb ik de verantwoordelijkheid voor deze stichting. Het doel van de stichting is, zoals de naam al zegt, het beheren van zijn beeldend werk. In de praktijk betekent het dat ik er voor zorg draag dat het nog aanwezige werk goed geconserveerd blijft, dat het te zien is in de mooie ruimte die ik voor dat doel gehuurd heb en dat het uiteindelijke een bestemming krijgt waar mensen ervan genieten. Het werk is te koop.  Af en toe zullen enkele werken ook op een tentoonstelling te zien zijn. U kunt mij mailen voor informatie of om een afspraak te maken geheel vrijblijvend te komen kijken. U bent van harte welkom!

 

Marieke Verhoeven
Telefoon (024) 322 72 18     mob. 06-12690878
Adres: Splendorfabriek. Gorterplaats 13b , gebouw C, 6531 HZ Nijmegen
E-mail info@pauldeswaaf.nlgorter


 

Vrienden van het werk van Paul de Swaaf.

Sinds Januari 2014 bestaan de “Vrienden van het werk van Paul de Swaaf”. U kunt zich daarbij aansluiten en dat betekent in het kort het volgende:

U steunt de Stichting financiëel met een door u zelf te bepalen bedrag per maand ( minimaal € 15,- per maand). U bouwt daarmee een krediet op en dat krediet kunt u op elk gewenst moment gebruiken om werk van Paul tegen een vriendenprijs aan te schaffen. Mocht u interesse hebben dan kunt u meer precieze informatie opvragen via de mail. Er is een tekst met alle voorwaarden volgens welke de Vriendenclub werkt en er zijn vanaf januari 2016 nieuwe catalogi met foto`s en prijzen beschikbaar voor de diverse catagoriën werk.


Links

www.splendorfabriek.nl
www.bureauketel.nl
www.steyls-art.com